Marrakech le 18 mars

Sista dagen inleddes med en snabb och tidig frukost på hotellet, för redan kvart över 7 kom Khadija och hämtade oss. Vi for till skolan för att följa med på någon lektion och säga hejdå till våra nya kompisar. På skolan blev vi än en gång väldigt vänligt bemötta av både lärare och elever. Tyvärr fick vi inte möjligheten att vara med på någon arabisk lektion så vi fick nöja oss med franska. ;) Där borta blev vi bjudna på traditionellt marockanskt te och en MASSA gott fika. Det var croissanter, chokladkaka och nå enormt stora marockanska crêpes så man blev väldigt mätt. Vid halv 1 tiden sa vi farväl till alla människor som vi lärt känna innan Khadija tog oss tillbaka till vårt hotell. Då var det kring 30 grader och strålande sol så vi bytte snabbt om till bikini och la oss bredvid poolen i nästan 2 timmar.
 
Efter det promenerade vi bort mot Jema El Fna för att äta en sista måltid och på vägen stannade vi vid ett fruktstånd för att köpa lite frukt att ta med på hemresan. Maten var helt okej men inget märkvärdigt och en sak som vi lärde oss är att en marockansk juice tydligen är samma sak so en milkshake. ;) Sedan gick vi i hyfast rask takt tillbaka till vårt hotell där vi hade bestämt att träffa Khadija en sista gång. Vi satte oss ute vid poolen och beställde lite marockanskt te, kaffe och läsk. Hon var jättegullig och hade med sig presenter till oss som var jättefina. Det var tragiskt att säga farväl eftersom hon har varit otroligt snäll och ordnat en massa saker åt oss men det var ju tvunget att göras. När det var gjort drog vi oss tillbaka till rummet för att packa ihop våra grejer så att det mesta ska vara klart inför morgondagens långa hemresa. 
 
Dagens visdomsord: Undivk att hamna i samma hiss som den snygga portvakten VARJE gång ni åker hiss! Det kan upplevas stalkigt....
 
:) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0